Wie zijn wij

Onze missie

Tijdens een bestuursjaar hebben Tjeu, Remco en Mannus een project uitgevoerd bij een advocatenkantoor. Na afloop van dit project is gevraagd of we aan wilden blijven als externe IT consultants, een prachtige kans natuurlijk om een eigen business op te zetten naast het afstuderen! Toen we afstudeerden hebben we besloten om fulltime verder te gaan met ons eigen bedrijf. We merkten in die periode namelijk dat er steeds meer kantoren openstonden voor mogelijkheden die IT te bieden heeft. Echter hebben kantoren hier vaak geen expertise en/of tijd voor. Met die gedachte is adviesbureau IT Factor opgericht door Remco Visser, Mannus Schomaker en Tjeu Cox. De combinatie van de masterstudies Finance, Computerwetenschappen en Beleid, Communicatie & Organisatie vormen samen een ijzersterk team. 

 

IT Factor denkt graag mee bij de digitale innovatie op jullie kantoor. Elk kantoor is anders waardoor elk project een uitdaging zal zijn. IT Factor gaat graag op onderzoek uit naar wat voor jullie kantoor het beste werkt. Samen met jullie kiezen we de juiste oplossing en tillen we de efficiëntie naar een hoger niveau. 

Er is genoeg te vertellen over de heren van IT Factor. Desalniettemin moet je ze in real-life ontmoeten om ze echt te leren kennen…

Tjeu Cox

Co-Founder

Tjeu is een ondernemer die veel positieve energie krijgt wanneer hij met fascinerende mensen mag samenwerken. Halverwege 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Beleid, Communicatie & Organisatie. Hij is een specialist in het organiseren van een nieuw beleid, waarbij digitale communicatie centraal staat.

Verder is hij te vinden op de golven met zijn plank, op het voetbalveld of loopt hij hard om de Bosbaan in Amsterdam.

Tjeu heeft erg veel interesse in IT-innovaties die gekoppeld zijn aan de legal tech industrie en kan hij je helemaal bijpraten over dit onderwerp.

Remco Visser

CO-FOUNDER

Remco, die heeft serieus voor elke vraag wel een antwoord klaarliggen. Een echte consultant die zijn kennis graag deelt met jou en mij. Begin zomer van 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Finance. Een optimist eerste klas die elk probleem als een uitdaging ziet.

Waar je Remco kan vinden? Hoogstwaarschijnlijk in de boeken of in de sportschool. Hij leest graag boeken die hem helpen bij het uitoefenen van zijn vak of over astronomie en natuurkunde. Daarnaast houdt hij van voetbal, fitness en boksen.

Mannus Schomaker

Co-founder

Mannus is een van de mede-oprichters van IT Factor Consulting. In oktober 2020 heeft Mannus zijn gecombineerde masterstudie Computational Sciences aan zowel de VU als UVA in Amsterdam afgerond. 

Inmiddels is hem een prachtige PhD aangeboden in Robotics. Hierdoor zal Mannus zeer beperkt actief blijven binnen IT Factor.

Coming soon

Data-scientist

Coming soon

jurist

Coming soon

Marketing & sales

Geïnteresseerd in wat wij doen voor onze klanten?