Wie zijn wij

Onze missie

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat de advocatuur graag digitaal wilt innoveren. Helaas hebben velen in dit vakgebied niet de juiste kennis of onvoldoende tijd om in technologie te investeren.

Cliënten willen advocaten die creatieve oplossingen kunnen vinden voor hun problemen; ze weten dat creativiteit waarde toevoegt, en ze zullen voor die waarde betalen. Anderzijds willen cliënten ook advocaten die zeer efficiënt zijn in het uitvoeren van taken. Inefficiënte uitvoering kost veel geld en inefficiëntie berooft advocaten van tijd die ze zouden kunnen besteden aan het bedenken van creatieve oplossingen.

Begin 2019 adviseerden Mannus Schomaker, Tjeu Cox en Remco Visser tijdens hun masterstudies RESOR Advocaten met betrekking tot digitale innovatie/transformatie. In januari 2020 mochten ze hier vervolg aan geven door een eigen bedrijf op te richten en RESOR te ondersteunen bij het implementeren van de geadviseerde software. Wegens succes besloten Remco en Tjeu om na hun afstuderen hier hun fulltime job van te maken. Naast consulting specialiseren ze zich ook in dashboarding, SharePoint & Web developing, Design Thinking met daarbij een hands-on mentaliteit.

 

IT Factor denkt graag mee bij de digitale innovatie op jullie kantoor. Elk kantoor is anders waardoor elk project een uitdaging zal zijn. IT Factor gaat graag op onderzoek uit naar wat voor jullie kantoor het beste werkt. Samen met jullie kiezen we de juiste oplossing en tillen we de efficiëntie naar een hoger niveau. 

Er is genoeg te vertellen over de heren van IT Factor. Desalniettemin moet je ze in real-life ontmoeten om ze echt te leren kennen…

Tjeu Cox IT Factor

Tjeu Cox

Co-Founder

Tjeu is een ondernemer die veel positieve energie krijgt wanneer hij met fascinerende mensen mag samenwerken. Halverwege 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Beleid, Communicatie & Organisatie. Hij is een specialist in het organiseren van een nieuw beleid, waarbij digitale communicatie centraal staat.

Verder is hij te vinden op de golven met zijn plank, op het voetbalveld of loopt hij hard om de Bosbaan in Amsterdam.

Tjeu heeft erg veel interesse in IT-innovaties die gekoppeld zijn aan de legal tech industrie en kan hij je helemaal bijpraten over dit onderwerp.

Remco Visser IT Factor

Remco Visser

CO-FOUNDER

Remco, die heeft serieus voor elke vraag wel een antwoord klaarliggen. Een echte consultant die zijn kennis graag deelt met jou en mij. Begin zomer van 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Finance. Een optimist eerste klas die elk probleem als een uitdaging ziet.

Waar je Remco kan vinden? Hoogstwaarschijnlijk in de boeken of in de sportschool. Hij leest graag boeken die hem helpen bij het uitoefenen van zijn vak of over astronomie en natuurkunde. Daarnaast houdt hij van voetbal, fitness en boksen.

Mannus Schomaker

Co-founder

Mannus is een van de mede-oprichters van IT Factor Consulting. In oktober 2020 heeft Mannus zijn gecombineerde masterstudie Computational Sciences aan zowel de VU als UVA in Amsterdam afgerond. 

Inmiddels is hem een prachtige PhD aangeboden in Robotics. Hierdoor zal Mannus zeer beperkt actief blijven binnen IT Factor.

Coming soon

Data-scientist

Coming soon

jurist

Coming soon

Marketing & sales

Geïnteresseerd in wat wij doen voor onze klanten?

IT Factor projecten