Tjeu Cox

Co-Founder

Tjeu, het creatieve brein achter IT Factor. Met een achtergrond in Organizational Sciences (MSc) past hij dagelijks zijn kennis toe in de advocatuur.

In het begin was het even zoeken voor IT Factor. Nu biedt IT Factor diensten aan waarmee ze elk segment advocatenkantoor naar een hoger niveau  kan tillen.

Verder is hij wekelijks te vinden op zijn plank op de golven of loopt hij hard om de Bosbaan in Amsterdam. Tjeu is op-en-top legal tech-fanaat en kan hij de informatie overbrengen als geen ander. 

Remco Visser IT Factor

Remco Visser

CO-FOUNDER

Remco, die heeft serieus voor elke vraag wel een antwoord klaarliggen. Een echte consultant die zijn kennis maar al te graag deelt.

Hij is aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met een Master Finance. Een optimist eerste klas die geen uitdaging uit de weg gaat. Remco kent als geen ander de ‘business intelligence’ van een advocatenkantoor. Hij weet precies welke data je inzichtelijk moet maken en hoe je daarop het beste kan sturen. 

Hobby’s? Boeken lezen over over astronomie en natuurkunde. Daarnaast is hij fanatiek voetballer en bokser.

Daan van den Donk

Data Scientist

Daan combineert ondernemerschap met analytische vaardigheden en heeft een achtergrond in de econometrie (MSc.). Door zijn ervaring in het bedrijfsleven bij o.a. Deloitte, ABN Amro en de Rabobank kan Daan verder kijken dan enkel de techniek.

Sinds 2021 is Daan betrokken bij IT Factor om samen advocatenkantoren meer inzicht te geven in hun kantoor.

“Why fly blind if you don’t have to”. 

Daan is te vinden op zijn racefiets of op de squash-/ricochetbaan. Competitief als hij is, probeert hij zo nu en dan ook nog old timer rally’s te winnen als navigator.

Onze missie

Wij zijn betrokken consultants die organisaties in de juridische sector ondersteunen bij digitale transformatie/ innovatie. Door onze hands-on mentaliteit vinden we de juiste oplossing voor ieder vraagstuk en voeren we deze ook daadwerkelijk uit. 


Cliënten verwachten van advocaten en juristen dat ze creatieve oplossingen kunnen vinden voor hun problemen; ze weten dat creativiteit waarde toevoegt en ze zullen voor die waarde betalen. Anderzijds willen cliënten ook advocaten die zeer efficiënt zijn in het uitvoeren van taken. Inefficiënte uitvoering kost veel geld en inefficiëntie berooft advocaten van tijd die ze zouden kunnen besteden aan het bedenken van creatieve oplossingen. 


Door de diensten van IT Factor kunnen juridische professionals zich blijven focussen op de high-end taken!