Wie zijn wij

Tjeu Cox

Co-Founder

Tjeu is een ondernemer die veel positieve energie krijgt wanneer hij met fascinerende mensen mag samenwerken. Halverwege 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Beleid, Communicatie & Organisatie. Hij is een specialist in het organiseren van een nieuw beleid, waarbij digitale communicatie centraal staat.

Verder is hij te vinden op de golven met zijn plank, op het voetbalveld of loopt hij hard om de Bosbaan in Amsterdam.

Tjeu heeft erg veel interesse in IT-innovaties die gekoppeld zijn aan de legal tech industrie en kan hij je helemaal bijpraten over dit onderwerp.

Remco Visser

CO-FOUNDER

Remco, die heeft serieus voor elke vraag wel een antwoord klaarliggen. Een echte consultant die zijn kennis graag deelt met jou en mij. Begin zomer van 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Finance. Een optimist eerste klas die elk probleem als een uitdaging ziet.

Waar je Remco kan vinden? Hoogstwaarschijnlijk in de boeken of in de sportschool. Hij leest graag boeken die hem helpen bij het uitoefenen van zijn vak of over astronomie en natuurkunde. Daarnaast houdt hij van voetbal, fitness en boksen.

Onze missie

Wij zijn betrokken consultants die organisaties in de juridische sector ondersteunen bij digitale transformatie/ innovatie. Door onze hands-on mentaliteit vinden we de juiste oplossing voor ieder vraagstuk en voeren we deze ook daadwerkelijk uit. 

Cliënten verwachten van advocaten en juristen dat ze creatieve oplossingen kunnen vinden voor hun problemen; ze weten dat creativiteit waarde toevoegt en ze zullen voor die waarde betalen. Anderzijds willen cliënten ook advocaten die zeer efficiënt zijn in het uitvoeren van taken. Inefficiënte uitvoering kost veel geld en inefficiëntie berooft advocaten van tijd die ze zouden kunnen besteden aan het bedenken van creatieve oplossingen. Door de diensten van IT Factor kunnen juridische professionals zich blijven focussen op de high-end taken!