Wie zijn wij?

Onze missie

IT Factor denkt graag mee bij de digitale innovatie op jullie kantoor. Elk kantoor is anders waardoor elk project een uitdaging zal zijn. IT Factor gaat graag op onderzoek uit naar wat voor jullie kantoor het beste werkt. Samen met jullie kiezen we de juiste oplossing en tillen we de efficiëntie naar een hoger niveau. 

 

Het is onder de aandacht gekomen dat kantoren steeds vaker openstaan voor mogelijkheden die IT te bieden heeft, echter hier vaak intern geen expertise en/of tijd voor hebben. Met die gedachte is adviesbureau IT Factor begin 2020 opgericht door Remco Visser, Mannus Schomaker en Tjeu Cox. De combinatie van de masterstudies Finance, Computerwetenschappen en Beleid, Communicatie & Organisatie vormen samen een ijzersterk team. 

Er is genoeg te vertellen over de heren van IT Factor. Desalniettemin moet je ze in real-life ontmoeten om ze echt te leren kennen…

Tjeu Cox

Wat een leuke naam, maar wie is Tjeu nou eigenlijk?
Tjeu is een ondernemer die veel positieve energie krijgt wanneer hij met fascinerende mensen mag samenwerken. Halverwege 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Beleid, Communicatie & Organisatie. Hij is een specialist is in het organiseren van een nieuw beleid, waarbij digitale communicatie centraal staat.

Verder is hij te vinden op de golven met zijn plank, als aanvoerder op het voetbalveld of loopt hij hard om de Bosbaan in Amsterdam.

Momenteel heeft Tjeu boordevol interesse in IT-innovaties die gekoppeld zijn aan de Legal Tech industrie en kan hij je helemaal bijpraten over dit onderwerp en de huidige stand van zaken. 

T:+31 6 29 38 11 25  
E-mail: tjeu.cox@itfactor-consulting.nl

Remco Visser

Remco, die heeft serieus voor elke vraag wel een antwoord klaarliggen. Een echte consultant die zijn kennis graag deelt met jou en mij. Begin zomer van 2020 is hij aan de VU in Amsterdam afgestudeerd met de masterstudie Finance. Een optimist eerste klas dat elk probleem als een uitdaging ziet.

Waar je Remco kan vinden? Hoogstwaarschijnlijk in de boeken of in de sportschool. Hij leest graag boeken die hem helpen bij het uitoefenen van zijn vak of over astronomie en natuurkunde. Daarnaast houdt hij van voetbal, fitness en boksen.

T: +31 6 15 46 64 59
E-mail: remco.visser@itfactor-consulting.nl

Mannus Schomaker

Je wilt meer weten over Mannus? Heb je even?
Mannus is de computer van IT Factor waar iedereen voor in de rij staat. Met zijn analytisch denkvermogen en kennis van computerwetenschappen helpt hij de advocatuur graag bij het digitaliseren van de werkprocessen om de efficiëntie naar een hoger niveau te tillen.

Afgelopen studiejaar heeft Mannus zijn gecombineerde masterstudie Computational Sciences aan zowel de VU als UVA in Amsterdam afgerond. Inmiddels is hem een prachtige PhD aangeboden in Robotics. Hierdoor zal Mannus zeer beperkt actief blijven binnen IT Factor.

T: +31 6 26 39 04 32
E-mail: mannus.schomaker@itfactor-consulting.nl