een aantal van

Onze Projecten

“IT-factor heeft voor ons een intranet gebouwd wat volledig naar onze voorkeuren kon worden ingericht én zeer goed beheerbaar is door de organisatie. De samenwerking met Tjeu en Remco was erg prettig en verliep soepel. Beiden zijn in staat om goed te adviseren, communiceren en hebben overduidelijk kennis van zaken. Daarbij kenden (of onderzochten) zij de uitdagingen van onze organisatie en namen dit mee in het project.”

Say no more…

TeekensKarstens is al jaren een begrip in de Nederlandse advocatuur. Met vestigingen in Leiden, Alphen aan de Rijn en Amsterdam bedient TK zowel Nederlandse als internationale partijen. 

Bij TK zijn we met een projectgroep aan de slag gegaan om binnen een korte tijd een volwaardig intranet neer te zetten, en met succes! 29 april zijn we live gegaan tijdens een launch party. 

Stek Advocaten is in de laatste jaren uitgegroeid tot een internationaal erkende specialist op het gebied van ondernemings- en financieel recht, litigation & gereguleerde markten. 

IT Factor heeft voor Stek Advocaten een intranet gebouwd door twee weken lang intensief op (het prachtige) kantoor te werken aan een ‘geheim IT project’. Het resultaat? Een verrassing voor de kantoorgenoten en erg veel leuke reacties! Lees hieronder meer in onze blogpost.

act Fort Advocaten  is een gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. IT Factor heeft voor act Fort Advocaten een adviesrapport geschreven.

Dit rapport resulteerde in de start van het bouwen van een intranetpagina ‘Fort For You’. Het nieuwe digitale cultuurlandschap en informatiemanagement systeem zorgt ervoor dat zowel de huidige als nieuwe kantoorgenoten zich nog meer verbonden voelen met het kantoor.

Het advocatenkantoor RESOR is gespecialiseerd in insolventie en bedrijven die verkeren in financiële stress. De prettige samenwerking met zowel de partners als advocaten heeft het ontstaan van IT Factor doen realiseren. 

Bij RESOR geven wij advies omtrent ontwikkelingen op de legal tech markt, het overstappen naar een nieuw praktijkmanagementsysteem, thuiswerken, interne en externe communicatie, E-signing, sjablonen, vergelijkingssoftware  en het maken van een intranet.

Boontje Advocaten & Mediators bestaat sinds 1 december 20 jaar! 🎉 Mooie timing dus voor een goed werkend intranet van IT FactorVoortaan worden kantoorgerelateerd nieuws, evenementen en documenten op het Boontjes NET gedeeld en op deze manier wordt de e-mailtraffic flink verlaagd.  


Omdat SharePoint al in gebruik was in combinatie met het DMS4legal van Epona verliep de adoptie erg soepel.

SWDV Advocaten is een full service advocatenkantoor waar bedrijven, ondernemers en overheden op kunnen bouwen. SWDV is actief binnen verschillende sectoren en rechtsgebieden zoals arbeids-, insolventie- en vastgoedrecht. 

Aangezien SWDV Advocaten meerdere vestigingen heeft en thuiswerken weer de norm is, is het contact met de collega’s nog wel eens lastig te onderhouden. Door een op maat gemaakt intranet van IT Factor blijft iedereen gemakkelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Cleber is een vooruitstrevend advocatenkantoor dat internationaal gerichte bedrijven adviseert in allerhande M&A transacties en (aandeelhouders)geschillen.

Cleber was op zoek naar op maat gesneden IT advies ter zake een aantal specifieke innovaties zodat haar advocaten  naadloos met cliënten konden samenwerken.  Door snel te schakelen hebben we in korte tijd een aantal mooie vernieuwingen kunnen implementeren!