een aantal van

Onze Projecten

Het advocatenkantoor RESOR is gespecialiseerd in insolventie en bedrijven die verkeren in financiële stress. De prettige samenwerking met zowel de partners als advocaten heeft het ontstaan van IT Factor doen realiseren. 

Bij RESOR geven wij advies omtrent ontwikkelingen op de legal tech markt, het overstappen naar een nieuw praktijkmanagementsysteem, thuiswerken, interne en externe communicatie, E-signing, sjablonen, vergelijkingssoftware  en het maken van een intranet.

Cleber is een vooruitstrevend advocatenkantoor dat internationaal gerichte bedrijven adviseert in allerhande M&A transacties en (aandeelhouders)geschillen.

Cleber was op zoek naar op maat gesneden IT advies ter zake een aantal specifieke innovaties zodat haar advocaten  naadloos met cliënten konden samenwerken.  Door snel te schakelen hebben we in korte tijd een aantal mooie vernieuwingen kunnen implementeren!

act Fort Advocaten  is een gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. IT Factor heeft voor act Fort Advocaten een adviesrapport geschreven.

Dit rapport resulteerde in de start van het bouwen van een intranetpagina ‘Fort For You’. Het nieuwe digitale cultuurlandschap en informatiemanagement systeem zorgt ervoor dat zowel de huidige als nieuwe kantoorgenoten zich nog meer verbonden voelen met het kantoor.

Capitalize2day is een boutique corporate finance kantoor dat is ontstaan uit de gedachte dat een zakelijke financiering altijd moet leiden tot omzetgroei en groei van de onderneming in brede zin. Het kantoor begeleidt en financiert fusies en overnames.

Bij Capitalize2day helpen wij om de digitale omgeving van het kantoor in te richten. Hierbij ligt de focus op documentbeveiliging en gebruik van de cloud van Microsoft. Daarnaast helpen wij bij het het optimaliseren van de website om de conversie te verhogen.

KlasseStudent heeft als doel om het niveau van het onderwijs in Nederland te verhogen door het inzetten van ambitieuze studenten. Hierdoor wordt lesuitval verleden tijd. 

Met inmiddels meer dan 100 aangesloten scholen en duizenden KlasseStudenten in dienst was KlasseStudent opzoek naar een goede digitale werkomgeving. Hiervoor hebben wij met behulp van SharePoint een omgeving gebouwd waarin er vlekkeloos samengewerkt kan worden door heel Nederland.  

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!