Onze services:

Advies & Ontwikkeling op maat

.

01 Advies bij:

Praktijkmanagement- en Documentmanagementsystemen

Het kiezen van een juist praktijkmanagementsysteem heeft vele haken en ogen. Kies je voor een geïntegreerd documentmanagementsysteem? Ga je volledig migreren naar de Cloud? Kies je een all-in-one oplossing of een best-of-breed?

02 Advies bij:

Legal Tech Tools

Wij hebben inmiddels ervaring met diverse tools waarmee uw kantoor beter kan werken. Veel van deze tools kunnen snel geïmplementeerd worden en zo resulteren in quick wins. 

03 ontwikkeling op maat:

Intranet & Microsoft

IT Factor kan voor u een intranet bouwen met ingebouwd documentmanagementsysteem via Microsoft SharePoint. Door gebruik van SharePoint en het Power Platform kunnen workflows aangemaakt worden en geautomatiseerd worden.

Ervaring met de volgende software en leveranciers

Waarom werken met IT Factor?

Aangezien wij een klein kantoor zijn, ligt het belang van het succes van een project zowel bij u als bij ons. Wij kunnen ons niet veroorloven om ondermaats werk af te leveren in tegenstelling tot grotere consultancy kantoren

Wat kunt u verwachten?

U kunt van ons verwachten dat wij ons altijd voor de volle 100% voor u inzetten. Wij zijn jong, enthousiast en doen er alles aan om een project tot een goed einde te brengen. 

Zo gaan wij te werk

1. Kantoor in kaart

Wie zijn de medewerkers? Welke software en hardware worden gebruikt? Welke werkzaamheden bestaan er? Welke handelingen komen vaak terug?

2. Selectie oplossingsrichtingen

In deze fase wordt een selectie gemaakt van mogelijke oplossingsrichtingen en bijbehorende prioriteiten.

3. Installatie & Implementatie

Vervolgens wordt het kantoor zoveel mogelijk ontzorgd, begeleid en op de hoogte gebracht van de aankomende veranderingen.

4. Change management

Op het moment dat een programma ready voor gebruik is zorgen wij dat iedereen zich prettig voelt bij het gebruiken van het programma. 

Geïnteresseerd in wat wij doen voor onze klanten?