Onze services:

Advies & Ontwikkeling op maat

.

01 Advies bij:

Praktijkmanagement- en Documentmanagementsystemen

Het kiezen van een juist praktijkmanagementsysteem heeft vele haken en ogen. Kies je voor een geïntegreerd documentmanagementsysteem? Ga je volledig migreren naar de Cloud? Kies je een all-in-one oplossing of een best-of-breed?

02 Advies bij:

Legal Tech Tools

Wij hebben ervaring met alle tools die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt waarmee uw kantoor beter kan werken. Veel van deze tools kunnen relatief goedkoop geïmplementeerd worden en zo resulteren grote efficiëntiewinsten. 

03 ontwikkeling op maat:

Intranet & Microsoft

IT Factor kan voor u een intranet bouwen (eventueel met ingebouwd documentmanagementsysteem) via Microsoft SharePoint. Door gebruik van SharePoint en het Power Platform kunnen workflows aangemaakt worden en geautomatiseerd worden. Door te communiceren via SharePoint en workflows te automatiseren via Power Automate, kan de traffic op Outlook flink verlaagd worden! 

04 ontwikkeling op maat:

Webdevelopment


In samenwerking met ervaren websitedevelopers
Memento (20+ jaar ervaring) kunnen wij voor u een prachtige website bouwen. Naast het feit dat de website een belangrijk visitekaartje is, zien we tegenwoordig dat websites vaak het eerste punt van contact zijn. Zorg ervoor dat uw cliënten u kunnen vinden door online goed zichtbaar te zijn!  

05 ontwikkeling op maat:

Legal Design


Juridische processen zijn vaak erg complex en moeilijk te begrijpen. Door het gebruik van Legal Design kunnen cliënten worden meegenomen door het proces zonder dat ze honderden pagina’s aan tekst moeten lezen, want zeg nou eerlijk; wie leest nou al die rapporten? Tegelijkertijd staan rechters steeds meer open voor het gebruik van visualisaties. IT Factor kan Legal Design tools (Lucidchart & Visio) implementeren bij u en trainingen verzorgen.

Ervaring met de volgende software en leveranciers

Waarom werken met IT Factor?

Aangezien wij een klein kantoor zijn, ligt het belang van het succes van een project zowel bij u als bij ons. Wij kunnen ons niet veroorloven om ondermaats werk af te leveren in tegenstelling tot grotere consultancy kantoren

Wat kunt u verwachten?

U kunt van ons verwachten dat wij ons altijd voor de volle 100% voor u inzetten. Wij zijn jong, enthousiast en doen er alles aan om een project tot een goed einde te brengen. 

Zo gaan wij te werk

1. Kantoor in kaart

Wie zijn de medewerkers?Wat zijn de ambities?
Welke software/hardware wordt er gebruikt?
Welke werkzaamheden en handelingen komen vaak terug?

2. Advies

In deze fase wordt een selectie gemaakt van  oplossingsrichtingen en bijbehorende prioriteiten.

Welke innovaties zullen worden uitgevoerd?

3. Uitvoering advies

Installatie & implementatie
van het advies.

Het kantoor zoveel mogelijk ontzorgen, begeleiden en ondersteunen bij uitvoering.

4. Change management

Op het moment dat een programma ready-to-use is zorgen wij dat iedereen zich prettig voelt bij het werken met het nieuwe programma. 

Geïnteresseerd in wat wij doen voor onze klanten?