Onze services:

Advies & ontwikkeling op maat

01 Advies bij:

Legal tech tools

Het kiezen van een juist praktijkmanagementsysteem heeft vele haken en ogen. Kies je voor een geïntegreerd documentmanagementsysteem? Ga je volledig migreren naar de Cloud? Kies je een all-in-one oplossing of een best-of-breed? Is de boekhouding te koppelen aan het systeem?

Daarnaast hebben wij ervaring met (bijna) alle legal tech tools die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt waarmee uw kantoor beter kan werken. Veel van deze tools kunnen relatief goedkoop geïmplementeerd worden en zo resulteren in grote efficiëntiewinsten. 

02 Advies bij:

Legal Tech Tools

Wij hebben ervaring met alle tools die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt waarmee uw kantoor beter kan werken. Veel van deze tools kunnen relatief goedkoop geïmplementeerd worden en zo resulteren in grote efficiëntiewinsten. 

02 ontwikkeling op maat:

Intranet

IT Factor kan voor u een intranet bouwen (eventueel met ingebouwd documentmanagementsysteem) via Microsoft SharePoint. Door gebruik van SharePoint en het Power Platform kunnen workflows aangemaakt worden en geautomatiseerd worden. Door te communiceren via SharePoint kan de traffic op Outlook flink verlaagd worden!

03 ontwikkeling op maat:

Webdevelopment & beheer


IT Factor kan voor u een prachtige website bouwen. Naast het feit dat de website een belangrijk visitekaartje is, zien we tegenwoordig dat websites vaak het eerste punt van contact zijn. Daarom is het tegenwoordig cruciaal dat uw website een goed design heeft. Wij zorgen ervoor dat u online goed zichtbaar bent zodat uw toekomstige cliënten zich bij u melden!

03 ontwikkeling op maat:

Legal Design

Legal Design is het visualiseren van complexe juridische informatie, materie of grote stukken tekst in visualisaties, modellen of zelfs in een tekening.

Een gewoonte van de advocaat of jurist is het schrijven van grote lappen tekst waardoor de lezer al het overzicht verliest. Met behulp van slimme tools kun je complexe tekst omgieten in slimme graphics die ervoor zorgen dat de informatie beter wordt begrepen én onthouden.

04 ontwikkeling op maat:

Business Intelligence / Dashboarding

Tegenwoordig heeft een kantoor op veel verschillende plekken data staan. In het tijdschrijfsysteem, de boekhouding, CRM, intranet, you name it. Bij veel kantoren zien we dat deze data dan ook niet gecentraliseerd wordt en daarom ook niet goed geanalyseerd kan worden. 

Business Intelligence is het analyseren van historische en real-time data met als doel om de strategische decisionmaking te verbeteren. Om dit te realiseren maken wij koppelingen met verschillende gegevensbronnen zodat uw kantoor één versie van de waarheid heeft. Klinkt interessant? 

Ervaring met de volgende software en leveranciers

Waarom werken met IT Factor?

Aangezien wij een klein kantoor zijn, ligt het belang van het succes van een project zowel bij u als bij ons. Wij kunnen ons niet veroorloven om ondermaats werk af te leveren in tegenstelling tot sommige grotere consultancy kantoren.

Wat kunt u verwachten?

U kunt van ons verwachten dat wij ons altijd voor de volle 100% voor u inzetten. Wij zijn jong, enthousiast en doen er alles aan om een project tot een goed einde te brengen. 

Zo gaan wij te werk

1. Kantoor in kaart

Wie zijn de medewerkers?Wat zijn de ambities?
Welke software/hardware wordt er gebruikt?
Welke werkzaamheden en handelingen komen vaak terug?

2. Advies

In deze fase wordt een selectie gemaakt van  oplossingsrichtingen en bijbehorende prioriteiten.

Welke innovaties zullen worden uitgevoerd?

3. Uitvoering advies

Installatie & implementatie
van het advies.

Het kantoor zoveel mogelijk ontzorgen, begeleiden en ondersteunen bij uitvoering.

4. Change management

Op het moment dat een programma ready-to-use is zorgen wij dat iedereen zich prettig voelt bij het werken met het nieuwe programma. 

Geïnteresseerd in wat wij doen voor onze klanten?