Advies & ontwikkeling op maat:

Business Intelligence / Dashboarding

*dit dashboard is interactief, dus test deze vooral even uit. Ook kun je het dashboard in volledig scherm weergeven door rechtsonder te klikken. 

Krijg inzicht in uw organisatie!

Door het gebruik van Business Intelligence van IT Factor krijgt u real-time inzichten in uw data van verschillende gegevensbronnen. Zo krijgt u inzicht in de declarabele uren, dossier doorlooptijd, aantal actieve dossiers, etc.

Voordelen van een dashboard op Power BI

Real-time inzicht

BI genereert real-time inzichten van meerdere databronnen in één overzicht (declarabele uren, dossier doorlooptijd, aantal actieve dossiers, etc.).

Identificeren van trends

BI Identificeert mogelijke trends door analyses en slimme interactieve visuals.

Verbetering van datakwaliteit

BI zorgt voor inzicht in je datakwaliteit. Dit is bovendien vaak een trigger om meer data te verzamelen.

Data analyse

BI maakt data-analyse mogelijk. Niet alleen wordt je als kantoor future proof, maar zou je zelfs fixed-fee projecten kunnen aanbieden. 

Stuurinformatie

BI zorgt voor een goede sturing binnen de organisatie door sneller te anticiperen op veranderingen.

Maar... waar staat deze data opgeslagen?

Dataveiligheid is een cruciaal onderwerp voor kantoren/bedrijven die werkzaam zijn in de juridische sector. Vooral de dossiergegevens staan hierbij centraal. De dossiergegevens zoals de geschreven uren, gefactureerde omzet en openstaande posten nemen wij mee in het dashboard. De documenten uit het dossier nemen wij niet mee in het dashboard, deze blijven lekker in het documentmanagementsysteem staan. 

Het programma waarmee wij werken, Power BI, is onderdeel van de Microsoft suite. Daarom draait de data in het dashboard op dezelfde plek/server als de SharePoint en Teams omgeving. Dit is in de meeste gevallen in het datacenter in Middenmeer, Nederland. Daarnaast heb je nog de optie om Power BI alleen lokaal op te slaan. Via die route kan je niet je rapport met anderen online delen, maar kan je wel verzekeren dat de data niet bij Microsoft staat.  

datacenter Microsoft

Wilt u ook datagedreven beslissingen maken?

Kom dan in contact zodat we kunnen bepalen wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Mail naar info@itfactor-consulting.nl of klik hieronder. 👇

Actieve zaken

Geïnteresseerd in wat wij doen voor onze klanten?